6 Ocak 2013 Pazar

Bakkal ve Manav Amcalar mı ? Süper Marketler mi ?

İsimleri hafızalarından bile silinmeye başlamıştır eskilerin zihinlerin de .. Ama biliyormusunuz belki , yo yo büyük ihtimalle yeni çağın yetiştirdiği gençlerin literatörlerinde bile bulunmayan iki kelime Bakka ve Manav yani TEK ELLEŞEN yeni dünya projesinin geride bıraktığı yalnızca iki mesleği.. 
Bu ÇAĞ ATLAMA projesin de ille birilerinin kaybolmasımı gerekli ?







Ya da her geçen gün rekabetleri sebebiyle Kampanya üstüne Kampanya yapıp indirimde ya da müşteri çekmek için fiyatları azaltan , Yeni Dünya'nın GIDA - ELEKTRONİK - TEKSTİL - MOBİLYA Alanların da faaliyet gösteren  yenilikçilikleriyle ün kazanmış meşhur o isim mi daha önemli MARKET                                                                            ?




SİZCE ARTILAR (+) VE EKSİLERİYLE (-) ELE ALINDIĞIN DA NEDEN HANGİ GRUB DAHA ÖNEMLİ YA DA GEREKLİ ?

1 yorum:

  1. Emekli maaşları , asgari ücret ve vergiler vs.. Bu isimler akla geldiğin de elbette ki çaresizliğin ürünü olanı seçiyoruz ki o da Market.
    Ama Tek Elleşmesini önlemek Kendi İşimizi Kendimizin kurabilmesi için ve desteklenmesi için elbette ki ufak sermayeli ve benim diyebileceğim Bakkal ve Manav..
    Kişiye göre seçim olabilir ama zenginlerin daha çok zengin olması fakirlerin daha çok fakirleşmesi pekte sineye çekilesi kolay lokma gibi gözükmüyor..

    YanıtlaSil